Når du kommer til en behandling hos mig, finder vi sammen de rette metoder til din udfordring. Jeg har flere forskellige redskaber i min værktøjskasse. Her får du et overblik:

Traumeterapi med Matrix Reimprinting
Få ryddet op i dit liv – med Matrix Reimprinting kan du få ryddet sten af vejen, der har blokeret for dit udsyn, og du får efterfølgende en mulighed for at vælge dig selv til i et omfang og på en måde du ikke tidligere har været bevidst om

Svarene ligger i din underbevidsthed – med Matrix Reimprinting arbejder vi os kærligt ned i underbevidstheden. Her ligger alle svarene. Svar, der er relateret til overbevisninger skabt i et traumatisk øjeblik og som stadig spiller, stadig holder os fast, gør os bange, stresser os gør os vrede, deprimerede. Til sidst siger kroppen fra, angst, stress, depression, allergier, fobier og andre alvorlige tilstande manifesterer sig.

Matrix Birth Reimprinting
I denne behandlingsform arbejdes der med temaer, der omhandler vores tidligste liv. Tiden i  mors mave og selve fødslen har stor betydning for, hvad vi kommer til at tænke om os selv, hvordan vi har det i relation til andre, og hvordan vi opfatter den verden, vi lever i.

En ufødt baby kan energimæssigt mærke både sin mors og fars reaktioner. Da man som foster er meget åben og modtagelig, kan selv de mindste ting virke voldsomme.

I Matrix Birth Reimprinting arbejdes der med overbevisninger vi har med os fra fødslen og tiden før. Ved at forløse dem, bliver du sat fri af begrænsende overbevisninger, og du kan nu være og blive den bedste udgave af dig selv. 

Deltahealing
Slip tankemylderet, kom helt ned i kroppen og få fuldstændig ro på nerver og sind. Lad universet heale dig, mens du ligger og slapper af. Der vil ske præcis den healing, du har allermest brug for lige nu. Du skal intet gøre – bare tage imod alt det, universet vil give dig. 
Der sker meget dybe og varige healinger i delta-hjernebølger og der sker ofte en udrensning af traumer og andre ting, kroppen har holdt på. Det er som om hjernen kalibreres og din venstre og højre hjernehalvdel arbejder bedre sammen efter en healing.

Det anbefales at få 3 behandlinger i et tidsrum på 3-6 uger, for at få den største effekt.

ThetaHealing
ThetaHealing er en blanding af terapi, healing og clairvoyance.  

Det er en meget effektiv og blid metode til at skabe forandring i dit liv. Forandring og frihed. Frihed til at være den du er og leve det liv, du drømmer om. 
Det hedder ThetaHealing, fordi det foregår i theta-hjernebølger. Det er de hjernebølger, vi er i som børn, hvor vi har en vidunderlig fantasi og hvor vi indlærer og lægger grunden for vores personlighed. Det er også her, vores underbevidsthed er allermest modtagelig og vi får grundlagt de fleste af de overbevisninger, der styrer vores underbevidsthed. Det er kun ca. 10% af vores tanker, der er bevidste. Vores underbevidsthed styrer altså ca. 90% af vores tanker og handlemønstre. 
Med ThetaHealing kan du skabe forandring på alle områder af dit liv.

EFT – Tapping 
Kan betegnes som følelsesmæssig akupunktur uden brug af nåle. Metoden tager udgangspunkt i energipsykologien, og den kombinerer østens viden om energibaner i kroppen sammen med kognitiv terapi. Under en EFT behandling tapper jeg på nogle nøje udvalgte  akupunkturpunkter, De er placeret lang energibanerne i kroppen, samtidig skal du fokusere på det problem, som du har valgt at arbejde med. Hermed opløses din blokering – så du kan tænke på dit problem på en anderledes og mere nuanceret måde.

NADA  – øreakupunktur med 5 nåle i hvert øre.
NADA er en metode, som har til formål at afbalancere og styrke kroppens funktioner. NADA kan bl.a. bruges i forbindelse med stress, afhængighed, angst, depression, søvnløshed, personlig udvikling og psykiatriske symptomer. Du får 5 nåle i hvert øre og du sidder med nålene i 45 minutter. 

Stresscoaching er en målrettet hjælp til at få stressen ud af kroppen samt til at forebygge stress. Stresscoaching er hjælp til selvhjælp, så man efter et kort forløb her hos mig har lært at undgå alvorlig stress, også i fremtiden.